Soluţii împotriva respiraţiei urât mirositoare

  • Guma cu scorţişoară

Guma cu scorţişoară conţine cinnamic aldehyde, un ulei de plante special folosit pentru aromatizare. Acesta nu doar previne respiraţia urât mirositoare ci este folosită şi pentru a reduce cantitatea de bacterii din salivă cu până la 50%.

  • Suplimentele din ulei de peşte

Poate sună ciudat, dar acizii Omega 3 din uleiul de peşte acţionează în reducerea inflamaţiilor şi bacteriile din gură care cauzează respiraţia urât mirositoare. Luaţi zilnic un supliment din ulei de peşte sau pur şi simplu încorporaţi mai mult peşte în dieta voastră.

  • Extractul de magnolie

Acest extract conţine precum magnolol şi honokiol, compuşi care au proprietăţi antibacteriene puternice. A fost demonstrat faptul că acest extract ucide cele mai multe dintre bacteriile din mediul bucal în aproximativ 30 de minute. Compusul este adesea întâlnit şi ca ingredient al pastei de dinţi sau pastilelor gumate mentolate.

  • Ţelina

Ţelina constituie un bun luptător împotriva respiraţiei urât mirositoare deoarece este plină de fibre. Astfel de alimente bogate în fibre alimentare ajută la producerea salivei. Saliva împiedică formarea plăcilor de tartru, o altă cauză a halenei.

  • Vitamina C

Vitamina C

Ajută la prevenirea bolilor gingivale şi a gingivitei – cauze majore ale respiraţiei urât mirositoare. Prin consumul de alimente bogate în vitamina C creaţi un mediu ostil dezvoltării bacteriilor. Consumaţi citrice, fructe de pădure, pepene galben sau ardei gras pentru a obţine doza zilnică de vitamina C necesară corpului.

  • Ceaiul negru

40

Păstrează o respiraţie uşor dulceagă, deoarece este plin de polifenoli, antioxidanţi puternici care împiedică formarea plăcii pe dinţi. Studiile au demonstrat de asemenea ca aceşti antioxidanţi inhibă creşterea bacteriilor în gură, minimizând astfel compuşii care produc respiraţia urât mirositoare.

Anunțuri

4 gânduri despre „Soluţii împotriva respiraţiei urât mirositoare

  1. Pingback: Remedii împotriva răcelii « Sănătate cu Stil

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s