Este o perioada de încercare pentru sănătatea noastră, când aparenta căldura ne păcălește. Acum se transmit cel mai ușor virozele, răcelile, bronsitele sau chiar gripa. Aveți grijă de voi urmând aceste remedii împotriva răcelii. Mie mi-au fost de mare folos. Vă doresc multă sănătate!

Blog Sanatate cu Stil

1. Hidratarea

Ni s-a amintit în repetate rânduri cât de importantă este hidratarea pentru un corp sănătos. Iată că apa şi consumul de lichide îşi joacă rolul cu brio şi în această situaţie. Deshidratarea înlesneşte procesul de instalare al microbilor astfel încât, pentru a preveni simptomele atât de neplăcute ale unei răceli, consumaţi apă, ceaiuri de plante neîndulcite, sucuri naturale, ciorbe de legume şi supe de puicare ştim că sunt atât de delicioase în vremuri atât de friguroase. Asta ca să nu menţionez că funcţionează aidoma unui cuptor intern – îţi încălzesc instantaneu corpul.

2. Odihna

În timpul somnului organismul nostru se regenerează, aşa că nu-i interziceţi acesti drept şi încercaţi să respectaţi un program de somn de 8 ore în fiecare noapte. În plus, încercaţi oricând timpul vă permite, vreme de 20 de minute, somnul de „frumuseţe” sau de „restart” cum este mai nou numit, pentru a vă…

Vezi articol original 330 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s