GIVEAWAY 3S Sănătoasă Suplă Sătulă

Carmen Brumă, într-o scurtă descriere a programului 3S (premiul oferit prin GIVEAWAY):

3S Sănătoasă Suplă Sătulă este programul creat special pentru tine! Un program complet și foarte eficient care te va ajuta să slăbești, să îți formezi deprinderi sănătoase, să îți tonifiezi musculatura și, nu în ultimul rând, îți va demonstra că și tu poți!

Produsul este unic în România! Conține o carte + un DVD, iar programul durează doar 6 săptămâni!

În carte găsești foarte multe sfaturi utile despre alimentație și dietă plus meniul complet pentru 42 de zile – simplu și necostisitor. Îți va schimba viața! Vei uita ce este foamea și vei scăpa de frustrări, deoarece vei mânca de 3 ori pe zi, plus 2 gustări.

Pe DVD ai 5 antrenamente diferite, de maxim 15 minute, plus 5 minute încălzire și 5 minute stretching. Îți vei lucra tot corpul într-un sfert de oră, fără să pleci de acasă și fără să pierzi ore întregi în trafic sau la sală, așteptând să se elibereze aparatul preferat. Bineînțeles că nu lipsesc indicațiile despre cum să execuți corect antrenamentele, practic te asist pe toată perioada exercițiului.

De fapt, prin intermediul acestui program îți dezvălui formula mea câștigătoare, cu ajutorul căreia am scăpat de aproximativ 30 de kilograme și prin care mă mențin de aproape 20 de ani: Sănătoasă, Suplă și Sătulă.

Îți urez succes și o super siluetă în doar 6 săptămâni!”

 

Pachetul poate fi comandat de aici la 40 de lei sau vă puteți înscrie, până în 10 martie inclusiv, la Giveaway-ul pe care îl organizez, printr-un simplu LIKE paginii blogului aici & SHARE  imaginii Giveaway aici. Merită! 🙂

Aveți grijă de voi!

Sursa foto: Sanatoasa-supla-satula.blogspot

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s