Tu ce faci cu viața ta?

Este timpul să trecem la un alt capitol: ce facem noi cu viaţa noastră? Câţi dintre noi urmărim să ne dezvoltăm fizic, psihic şi intelectual, dar mai ales câţi dintre noi ducem la bun sfârşit acest lucru?

Vreau să vă recomand în acest sens unul dintre blogurile  pe care eu le apreciez şi de la care vreau să învăţ. Până la urmă, viaţa este un continuu proces de învăţare, nu-i aşa?

Cristian Ştefan – dezvoltare personală.

Este un site pe care l-am descoperit recent, dar cu articole care m-au determinat să citesc tot mai multe. De fapt, chiar acest articol m-a făcut să vă scriu şi să transmit mai departe folositoarele informaţii prezentate: Ce faci tu cu viaţa ta?

Imaginea următoare este una foarte sugestivă şi reprezintă o captură-ecran a unei părţi din articolul pe care vă invit să-l citiţi…şi nu doar pe acesta. De fapt veţi vedea fiecare cum veţi vrea să stiţi şi să învăţaţi tot mai mult.

1

Site-ul conţine şi o mare varietate de recomandări în materie de cărţi pentru dezvoltare personală. Nu doar recomandări, ci și reduceri oferite prin site-urile de profil partenere. Iată câteva exemple:

carti

 

Să ştiţi că aştept feedback. Despre cărţile sau articolele care vi s-au părut cele mai interesante şi care conţin învăţămintele pe care le consideraţi aplicabile în viaţa voastră. Cu experienţe personale, bineînţeles! 🙂

Aveți grijă de voi! Meritați!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s