Revalid – fiecare fir de păr contează!

Experienţa Revalid şi alte experienţe personale capilare 🙂

 

Despre şamponul Revalid am auzit în nenumărate rânduri dar nu l-am încercat până în momentul în care podoaba mea capilară o luase razna rău de tot iar firele de păr urmau  „moda sinuciderii” în număr tot mai mare. Momentul întâlnirii noastre a fost o banală sesiune de cumpărături în cadrul căreia am observat oferta farmaciei Sensiblu: la cumpărarea şamponului primeai balsamul gratis. Am zis că-i un semn şi le-am şi achiziţionat. 🙂

Ei bine, am început să-l folosesc, la fel ca şi pe un şampon normal (în cazul meu de 2 ori pe săptămână) şi cam în 10 zile deja am început să observ efectele şi încet-încet cada de duş nu mai era plină de păr, nici perna, nici hainele.

 

Revalid

Fiecare fir de păr contează!

samponbalsam

Click pe poze pentru a intra pe site-ul REVALID pentru a afla mai multe detalii nu doar despre şampon şi tratament ci despre întregul set de tratamente. Există aici o secţiune în care puteţi afla şi ce produse este recomandat să folosiţi în funcţie de simptome.

 

Procedeul meu:

Primul pas era întotdeauna pregătirea. Periam şi masam părul cu o perie cu dinţi de lemn, specială pentru masajul capilar şi îmbunătăţirea circulaţiei din acea zonă. Apoi îl spălam cu apă călduţă, şamponam şi masam cu atenţie cu buricele degetelor pentru a nu răni sau deteriora pielea. O singură şamponare îmi era suficientă- este şi recomandat să ne limităm la atât. După clătire aplicam balsamul, cantitatea crescând spre vârfuri. Adică la rădăcină puneam doar puţin iar vârfurile le răsfăţam în catifelare. După clătirea numărul 2 scurgeam apa în exces şi înveleam părul într-un prosop încălzit în prealabil. La fel, fără mişcări bruşte. La 15 minute trecute scoteam prosopul şi lăsam părul să se usuce natural.

Trebuie să menţionez că în perioada tratamentului am renunţat la folosirea foehn-ului şi la orice produse de styling, dar asta rămâne la latitudinea fiecăruia.

 

Procedee adiţionale:

  • Săptămânal sau bilunar aplicam o mască din gălbenuş de ou, ulei de ricin (uneori şi de susan), vitamina A şi puţin suc de lămâie.
  • Câteodată îmi clăteam părul în ceai concentrat de urzici şi 1-2 linguri de oţet de mere
  • Încercam să am o alimentaţie cât mai bogată în vitaminele şi mineralele necesare părului (articol detailat aici) – în special A şi E, respectiv zinc şi seleniu
  • Consumam ceai verde – atât de bogat în antioxidanţi naturali (detalii aici)
  • Nu neglijam atât de importantul masaj capilar, fie cu degetele, fie cu peria de lemn, fie cu instrumente speciale, fie cu aparate dedicate.
  • Luam suplimente Aspasia (articol detailat aici) şi mai apoi Seleniu ACE de la DM (marca Drogerie Markt). Acestea mi-au folosit şi Seleniu încă iau pentru a ajuta corpul să primească ceea ce altă dată putea să asimileze din produsele altădată naturale. Bineînţeles, acestea nu înlocuiesc o dietă echilibrată şi este recomandat să cereţi sfatul unui medic înainte de a le administra.

 

Achiziţie:

Am menţionat deja, am cumpărat produsele din farmacia Sensiblu, cu balsamul primit cadou la achiziţionarea şamponului la preţul de 50 de lei. Sticlele au 250 ml şi mie mi-au ajuns pentru 2 luni.

Preţurile produselor folosite de mine sunt în jur de 50-60 lei/sticlă, în funcţie de magazin sau farmacie, dar şi de promoţiile sau reducerile aplicate. De asemenea, există mai multe site-uri care le comercializează. Momentan cea mai rentabilă promoţie este de pe site-ul acesta care oferă şamponul şi balsamul la 67 Ron.

 

Studiu:

Este bine să ne cunoaştem corpul şi semnalele care acesta ni le emite. Este bine să fim într-un continuu proces de învăţare şi asimilare, pentru a fi sănătoşi şi pentru a alege întotdeauna ceea ce este mai bun pentru noi. De asemenea, este bine să cunoaştem bine subiectul şi cauza şi să aplicăm tratamentul în funcţie de acestea.

În acest scop, Revalid ne oferă mai multe informaţii despre păr şi structura acestuia, mituri şi răspunsuri la întrebări frecvente dar şi sfaturi şi programe de îngrijire a corpului. (click pe poză)

par

 

Aţi întâmpinat problema căderii părului?

Voi ce tratamente, programe şi produse folosiţi? Care dintre acestea v-au folosit cel mai mult?

 

Aveţi grijă de voi! Meritaţi!

Anunțuri

2 gânduri despre „Revalid – fiecare fir de păr contează!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s