About

Cu toţii includem sănătatea printre dorinţele noastre, fie la aniversări, fie la sărbători, fie în ceas de An Nou. Ne dorim sănătate că-i mai bună decât toate, dar ce s-ar întâmpla dacă am promova această dorinţă la nivelul de preocupare zilnică?

Prin articolele sale acest blog îşi propune să ajute cititorii în a conştientiza cât de importantă este sănătatea proprie şi a celor din jur, o sănătate care se poate obţine cu stil, prin atenţia şi grija de zi cu zi, punctând aspecte precum: nutriţie şi alimentaţie, fitness şi sport, îngrijirea tenului, corpului şi a stării de bine.

Acum este momentul!

Aveţi grijă de voi!

3 gânduri despre „About

  1. Buna. M-am plimbat din articol in articol, si mi-a placut foarte mult ceeea ce am citit. Am fost placut surprinsa de unele teme despre care am scris si eu. Ma bucur sa dau peste o persoana cu aceleasi preocupari ca si ale mele, si as vrea sa ne cunoastem mai in de-aproape.
    Felicitari pentru blog si succes in continuare!

    • Iti multumesc pentru cuvintele frumoase! Intr-adevar este placut sa vezi ca exista tot mai mult interes pentru sanatate, si este si mai placut cand ajungi sa cunosti persoanele care-l manifesta. Vorba aceea, unde-s doi puterea creste. Toate cele bune! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s